Financiëntoren
Nationale Bank
Sint Goedele Kathedraal
Stadhuis – Grote markt
Muntschouwburg
Muntcentrum
Congreskolom
Warandepark
Koninklijk Paleis
Brussel-Zuid
Brussel-Centraal
Basiliek van Koekelberg
Rogiertoren (Belfius toren)
Nieuwstraat - City 2
Odisée Hogeschool

Panorama Brussel

WONEN MET FENOMENAAL ZICHT OP BRUSSEL
PANORAMA Apartments with a view

WONEN MET FENOMENAAL ZICHT OP BRUSSEL

Wordt u hier straks elke dag wakker met een prachtig uitzicht over het ontwakende Brussel? Dicht bij alles wat leven in de stad aangenaam en boeiend maakt? De Panorama nieuwbouwappartementen bevinden zich in een heringerichte en rustige stadsbuurt. Hier is alles om te genieten op het ritme van uw leven: een dynamische mix van wonen, werken, ontspanning, shopping, cultuur en mobiliteit.
Met uw appartement in Panorama, kiest u voor luxe, comfort en kwaliteit. Hier creëert u zelf uw thuis in de stad, perfect afgestemd op uw wensen.

Bekijk Meer
Meer info?

Interesse in een van onze appartementen?
Vraag vrijblijvend informatie op.

BUITENKANS VOOR INVESTEERDERS

BUITENKANS VOOR INVESTEERDERS

De bijzonder aantrekkelijke ligging, de stijl en afwerkingsgraad maken van de nieuwbouwappartementen van Panorama een zeer aantrekkelijke investering. De Wetstraat, de Europese wijk, de Nationale Bank, belangrijke ambassades en enkele vooraanstaande hogescholen bevinden zich op wandelafstand. De buurt wordt bovendien ontsloten door maar liefst 3 metrostations en 2 treinstations. Dat maakt de locatie enorm populair voor eurocraten.
De verhuurdienst, gespecialiseerd in expats, zorgt voor een vlotte verhuur en hoge huurinkomsten. Naast een prachtig uitzicht biedt Panorama u ook mooie investeringsperspectieven.

Bekijk Meer
ARCHITECT MAX DUDLER

ARCHITECT MAX DUDLER

De Panorama nieuwbouwappartementen werden ontworpen door de Zwitserse toparchitect Max Dudler, gekend voor zijn ritmische en tijdloze ontwerpen. Max Dudler zweert bij tijdsbestendig bouwen. Hij maakt van Panorama een gebouw dat ademt. Perfect in harmonie met de omgeving. Afgestemd op het weergaloos uitzicht dat voortvloeit uit de ligging in het hoger gelegen nieuwe stadsdeel aan de Pachecolaan.

Bekijk Meer
close menupanoramaRandom

Deze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser. Om van de volledige ervaring van Panorama te genieten, raden we je aan om panorama.com te bezoeken in Google Chrome, Firefox of Safari.